Waist trainer corset Romania pareri, pret, review, comanda online

Waist trainer corset Romania

waist trainer

Corset modelator din latex pentru micșorarea taliei

  • Arde și îndepărtează grăsimea
  • Modelează formele
  • Micșorează talia

Waist Training – este procesul de reducere treptată a taliei cu un corset special.

Distruge celulele de grăsime

Datorită termogenezei din interiorul corpului și a transpirației, toxinele și depozitele excesive de grăsimi vor părăsi rapid zona de expunere.

Înlătură apetitul

În timp ce purtați corsetul, compresia creată în jurul taliei vă ajută să reduceți semnificativ cantitatea de alimente consumate, ajutându-vă astfel să consumați porțiuni mai mici, dar mai des, în loc de cele trei porții standarde pe zi.

Trei rânduri de capse-cârlige

Corsetul clasic din latex de culoarea negră este conceput cu trei rânduri de capse-cârlige. Trei rânduri de cârlige permit corsetului să rămână pe dumneavoastră cât mai mult timp în procesul de slăbire. Atunci când corsetul pe doua rânduri devine mare, vă mai rămâne al treilea rând pentru a continua slăbirea.

Ideal pentru tine!

Corsetul sportiv este fabricat din latex elastic, ceea ce permite să vă deplasati, mișcați în viața de zi cu zi și în sala de sport, fără restricții. Gradul maxim de compresie. Centură verticală cu trei rânduri. Nouă spițe din metal foarte rezistente. Stratul interior de bumbac face purtarea corsetului din latex confortabilă. Dimensiunea selectată pentru talie se reglează în funcție de strânsoarea volumului măsurat.

Care este principiul de funcționare?

WAIST TRAINER – este un proces de reducere progresivă a circumferinței taliei cu ajutorul unui corset special. Această practică este cunoscută și răspândită de câteva secole. Utilizarea acestui corset special instantaneu oferă o siluetă frumoasă și atrăgătoare. Corsetul în combinație cu exerciții fizice și o alimentație sănătoasă poate înlătura pentru totdeauna centimetrii care sunt în plus pe talia dumneavoastră.

100% de calitate!

Corsetele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și nu pot fi comparate cu corsetele ce se vând în magazine de lenjerie! Corsetele obișnuite sunt realizate din spițe de oțel în interior, cea ce crează disconfort și pot produce traume organelor interne. Corsetele noastre sunt realizate dintr-un material unic din latex, care “ataca” grăsimea în plus și alte defecte ale tonusului în zona sa de interes.

Recenzii Waist trainer

Alina, 21 ani

Am primit în sfârșit mult așteptatul corset) Ei bine, în curând voi avea talia visurilor mele! Vă mulțumesc pentru livrarea rapidă!

Elena, 29 ani

Am doi copii și talia mea e mai mica de cât înainte de sarcină! 58cm și totul datorită corsetului!

Inga, 23 ani

Astăzi am testat corsetul WAIST TRAINER, mult timp mi-am dorit unul, pentru că știu că profesioniștii îl recomandă. În partea interioară este din bumbac și pe din afară e acoperit cu elastic, astfel încât umezeala nu iese afară. Oferă un foarte bun efect de saună. Recomand!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *