Recardio medicament (capsule) hipertensiv opinii, preturi, cumpara

ReCardio — tensiune în limitele normei de la prima utilizare și pentru totdeauna

recardio

 • Normalizează tensiunea în primele 6 ore datorită bioflavonoidelor
 • Restabilește tonusul și elasticitatea vaselor după 1 curs
 • Inofensiv pentru orice vârstă Eficient la stadiile 1,2,3 ale hipertensiunii

În compoziția ReCardio sunt următoarele componente:

  • Urzica
   Conține o cantitate mare de vitamine, acizi, microelemente active. Are eficacitate înaltă în vindecarea bolilor de inimă. Contribuie la eliminarea nervozității, îmbunătățește activitatea inimii, îmbunătățește circuitul sanguin, distrugând cheagurile de sânge și întărind vasele sanguine.
  • Păducelul 
   Tonifică mușchiul cardiac, are acțiune vasodilatatoare, previne formarea plăcilor și îmbunătățește indicatorii sângelui. Normalizează nivelul de colesterol din sânge.
  • Vitamina B6 
   Scade tensiunea sanguină în țesuturile și sistemele organizmului, contribuie la eliminarea surplusului de lichide.
  • Riboflavina, vitamina B2 
   Una dintre cele mai importante vitamine pentru organizmul uman. Este necesară pentru formarea eritrocitelor și anticorpilor, pentru respirația celulelor și creștere.
  • Tiamina, Vitamina B1
   O substanță, fără de care sistemul nervos nu poate să funcționeze normal, are o acțiune calmantă. Îmbunătățește circulația sângelui și participă la hematopoieză

Opinia ReCardio expertului

Confirm!
Principalul adversar al hipertensiunii sunt bioflavonoidele. Ele sunt obținute numai din rășină și din coajă de zadă salbatică. Ele sunt prezente aproape în toate mijloacele împotriva hipertensiunii.
Dar! La majoritatea producătorilor, conținutul acestuia este infim! Prin urmare, efectul poate fi așteptat cu anii. Știu cu siguranță că singurul preparat, în care sunt bioflavonoide din belșug este ReCardio©.
Am văzut formula sa și concluziile experților independenți. Persoane cu autoritate. Recomand preparatul pacienților și îi dojenesc dacă ei practică automedicația și iau ceea ce ”i-a sfătuit prietena”, ”au citit în internet”, ”au aflat din emisiunea tv”. Nu este corect așa! Cu hipertensiunea trebuie să luptăm doar cu soluții verificate! Cu acelea, cărora le acordă încredere medicii, cu ajutorul cărora boala dvs se va trata definitiv.

Savin Andrei
Medic de categorie superioară, candidat în științe medicale.
Stagiu 30 de ani

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *