Pilaten/Black Mask – un instrument eficient în lupta pentru puritatea porilor

Vă garantăm un rezultat rapid și eficient lautilizare mastii .

Маска от черных точек и прыщей Pilaten/Black MaskProdus de calitate pe care ii cazul s-al incercati. Înainte de utilizare, spalati-va bine pe fata si expuneti o la aburi.

Маска от черных точек и прыщей Pilaten/Black MaskMască neagră un instrument eficient în lupta pentru puritatea porilor. Utilizarea regulate mareste eficienta.

Маска от черных точек и прыщей Pilaten/Black MaskFata dvs o sa fie curate si luminata, recomandam utilizarea regulate a mastii pentru a va bucura de un ten curat si sanatos!

cumpara-acum

Video

Pilaten/Black Mask

pilaten black mask
pilaten black mask


Puncte negre de pe fata sunt Comedoanele deschise, care rezultă din blocarea gurilor celulelor excitat ale foliculilor de par si sebum. A scăpa de această problemă va ajuta masca pe baza de carbunele negru, de unde si isi poarta denumirea de neagra.

Маска от черных точек и прыщей Pilaten/Black Mask


Actioneaza asupra metabolismului la nivel de celula, activeaza schimbul de substante, ofera celulelor mineralele folositoare, si elimina toxinele,ingrijeste de tenul gras, are proprietati de modelare a conturului fietii, scapa de dubla Barbie, va scapa de acne, duce la disparitia focarelor inflamatie tenului, calmeaza iritarea pielii; îmbunătățește tenul; monitorizeaza activitatea glandelor subcutanate, îmbunătățește starea tenului gras, eliminând strălucire grasă, care dese ori acopera tenul, trage în mod eficient punctele negre; elimină umflaturile; Ea conferă pielii o senzație de prospețime, vioiciune si tonifica.Greutatea 40 gr.

 cumpara-acum

Review-uri

Маска Pilaten/Black Mask отзывы
Pauline Slav
Recomand tuturor!!! Nu veti regreta. Este un minunatie de produs! Sunt foarte multumita de rezultat, pina la utilizare am expus fata la aburi cu ajutorul unui prosop cald timp de 3 minute. Am aplicat masca am stat cu ea 15 minute si am scoso, am vazut ce era acolo de ce a curatit fata mea) real elimina punctele negre! Cum se termina o sa mai command!! Recomand tuturor nu o sa regretati. Un mare mersi producatorilor, produsul dvs face minuni.
Маска Pilaten/Black Mask отзывы
Daria Petre
In utilazare am ramas multumita! Masca bine ambalate, totul a ajuns inact, si utilizarea ma bucurat . Ea totalmente corespunde proprietăților revendicate! Am aplicato dupa ce am utilizat srub-ul si o alta mascape fata expusa la aburi, dup ace am scos masca avem la ce sa ma uit. O recomand tuturor! Vinzatorului un mersi aparte pentru rapiditate si calitate.
Маска Pilaten/Black Mask отзывы
Anna Dumitrescu
De mult timp am fost in cautarea unui asemenea produs. Este un produs bun. Am cautat de mult timp mai mult pentru proprietatea sa ca poate fi aplicata nu obligatoriu pe toata fata ci pe zona porilor. Insa preventiv porii trebuie sa fie deschisi, adica expusi la aburi sau caldura atunci si rezultatul este mult mai bun.
cumpara-acum

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *