Intoxic de la paraziți recenzii, preț, cumpărare, forum

Intoxic – mijloace sigure împotriva paraziților!

intoxic

  • Protejează organismul de paraziți pe durata de o cură*conform substanțelor tanante
  • Vindecă și protejează ficatul, inima, plămînii, stomacul, pielea de paraziți
  • Elimină putrifacția din intenstine și neutralizează ouăle de parazițiconform bilei de urs

De ce Intoxic este mai bun decît substanțele chimice?

  1. Сеrtificiat, recomandat de medici helmintologici,mijloace sigure pentru a scăpa de parazițiacasă
  2. Are un gust plăcut,va face apel copiilor
  3. Сonstăexclusiv din plantemedicinale,colectate în locuriecologice
  4. Nu are efecte secundare(în deosebire de tablete chimice, care provoacă amețeli, greață,vărsături, afectă biochimicvalorile hepatice)
  5. Complet naturale și facilitateade dezintoxicare în condiții de siguranță,ceea ce înseamnă, că puteți bea fărănumirea medicului

Opinii intoxic

Cu atenție am studiat totul despre Intoxic prin internet, am văzut comentariile. Dar desigur, aveam frică deoarece nu știam dacă este efectiv acest preparat sau nu. Vorbind cu consultanții totuși am ales să încerc. Toată recomandarea am făcut-o în mod foarte serios. La sfârșitul cursului mă simțeam alt om. A fost apărut dispoziția, operabilitatea la nivel înnalt. Acest rezultat a făcut să sar de bucurie! Nici un singur parazit nu a fost rămas. Când îmi imaginez că ei au fost crescut pâna la 40 de cm în stomacul meu, îmi șade inima pe loc. Mullumesc că ma-ți vindecat!

Sincer vă mulțumesc pentru acest preparat extraordenal! Băiețelul nostru mereu a fost bolnav, dermatitul – încă nu era nimic comparând cu alte simtome. De obicei și dearee și constipație, mereu fară poftă de mâncare. Numai ce nui dădeam, cu timpul chiar am hotărât să trecem la preparate pentru oameni invârstă. Norocul nostru că a fost venit matușa, ea numai văzându-l a spus boala, mai bine de cat toți medicii. Ea și ne-a recomandat Intoxic. Doamne! A trecut o lună și nu cunoșteam băiețelul. Sanatos, voinic, activ. Cel mai principal, a fost din nou atras la învățat! Acum nici un parazit nu distruge viața.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *