ceaiului de la mănăstire. Cum m-am vindicat de alcoolism timp de 2 luni

Cum m-am vindicat de alcoolism în timp de 2 luni

 

Salut, din nou Anatolii ! Vreau să împărtășesc succesul meu în ceea ce privește a scăpa de alcoolism..

Amintiți-vă, am scris mai mult de un an în urmă, că vreau să renunț definitiv de băut. Căutam sfaturi cum să renunț la beții și sfaturi cum să fac acest lucru?

Deci, am încercat codificare, infuzii de plante ale bunicii, pastile, hipnoza și așa mai departe ESTE UN NONSENS. Acestea nu ajută. Imediat am dorință să beau din nou. Nefolositor.

cumpara-acum

Mântuirea este găsită!

Așa că, după câteva încercări eșuate am continuat să beau. Uneori, întoarceri a durat timp de o lună, și a ajuns la glitches în cap, și la secția de terapie intensivă și așa mai departe. Am fost resemnat cu toate acestea și am concluzionat că alcoolismul – este incurabil.

Doar recent, am dat peste blogul unui om, care a oprit de băut timp de 2 lunicu ajutorul ceaiului de la mănăstire și am început să studieze subiectul în detaliu.

Este necesar de băut ceai 2-3 căni pe zi. Ceaiul de la Mănăstire se opărește cu apă fiartă, precum și de obicei ar fi fost altul ceai(manual disponibil). După această, dorința de alcool trece! N-am putut să cred, dar am decis să încerc oricum.

Acest lucru nu este pentru tine convingere psihologică, însuși acest lucru este impactul real ai componenților bio-activi a ceaiului, pentru punctul de secretă a creierului. Această metodă nu va fi tratată în spitale pentru pacienți,fiind că, își pierd pacienții imediat. Cred că e clar pentru toată lumea…

Care a fost rezultatul?

Acum, doar două luni de utilizare a ceaiului de Mănăstire, am simțit că nevoia de chef a PLECAT TOTAL! IMEDIAT! La fel de mult ca și dezgustul fizic! Este nedescris! La băut tot nu mă trage. A trecut peste 5 luni de când am urmat această procedură și încă nu am nici o dorință de a bea..

Au fost zile de naștere și sărbătorile prietenilor , dar eu nu m- am atins măcar de un păhar , pentru că acum am dezgust fizic de mirosul de alcool!

Sunt extrem de fericit și recunoscător pentru această procedură, care m-a scăpat de această duhoare eternă în apartament, duhoare din gură, dinții care se încadrează și banii aruncați în vânt.

cumpara-acum

Dacă cineva este interesat, este numai un site-u oficial, care vinde ceaiul acesta. aici este un link pe el. Pe toate celelalte site-uri – sunt falsificate.

De fapt, un preț ieftin, și este egal cu 5 sticle de calitate de alcool pe care le bei în timp de câteva săptămâni. Acum, compară ce este pentru tine mai important: câteva săptămâni de băutură, de chef, de ucis mai mult ficatul, inima și viața sănătoasă și toate zilele rămase? 😉 Cred că răspunsul este evident.

Prieteni , asigurați-vă pentru a scrie comentarii despre ceai. Foarte interesant, pentru a vedea cui i-a ajutat, de asemenea. Tot până când ne vom întâlni din nou!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *