Ceaiul de Mănăstire — salvează de fumat doar cu 1 curs. reviews, buy, instructions

Cum am renunțat la fumat timp de 3 săptămâni

cumpara-acum

Salut, din nou Vitalie! De data aceasta vreau să mă împărtășesc cu succesul meu în ceea ce priveștelăsatul fumatului.

Amintiți-vă, am scris 1 an în urmă că vreau să renunț și să caut bord pentru a face acest lucru ??

Așa că, am încercat toate țigarile electronice,pastile, hipnoza, carți de tipul Kara Allen, Shichko etc. Toate aceste sunt prostii. Nu ajută. Trage imediat la fumat. Nefolositor..

Mântuirea este găsită!

Acest ceai în 2 luni a scos 99 % de nicotina din organism, datorită structurii sale particulare. Organismul scapă de nicotină și dependența dispare cu ea. Mai mult, ceaiul Întărește sistemului nervos și reduce pofta. Din acest motiv, nu vei fi nervos, pentru că vei mânca prea mult în prima perioadă, de după ce renunți.

În general, trebuie să bei acest ceai de 2-3 ori pe zi, iar după 2 luni pofta de a fuma Dispare complet!

 

Aceasta setare nu este de tip psihologic ca Kara Allen, ci este fizic real bio – efecte. Această metodă nu va fi practicată în spitale, pentru că medicii vor rănâne fără clienții. Cred că e clar pentru toată lumea…

Așa că, după două luni de la utilizare, am simțit real aversiune de la fumat. La fel am simțit și dezgustare fizică! Este de nedescris! Deloc nu mă atrage. A trecut peste 5 luni de la acea dată când am băut ceai, și încă NICI O DORINȚĂ a fuma.

Sunt extrem de mulțumit și recunoscător că în cele din urmă am scăpat de duhoare veșnică în apartament, mirosul de gură, de degete galbene și de dinți galbeni..

Dacă cineva este interesat, există un singur site care vinde ceaiul real, dovedit – aici legătură cu el.

Un preț ieftin, și este egal cu 10 de pachete de țigări normale pe care le fumați o săptămână. Acum, compară ce este mai important: o săptămână de fumat sau o viață sănătoasă de toate zilele rămase? 😉 Cred că răspunsul este evident.

Prieteni, asigurați-vă a scrie comentarii. Foarte interesant pe cine mai a ajutat, de asemenea.

cumpara-acum

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *